Rondleiding door de camper! - Reisverslag uit Big Sur, Verenigde Staten van Slotjes - WaarBenJij.nu Rondleiding door de camper! - Reisverslag uit Big Sur, Verenigde Staten van Slotjes - WaarBenJij.nu

Rondleiding door de camper!

Door: De Slotjes

Blijf op de hoogte en volg

01 Juni 2013 | Verenigde Staten, Big Sur

Hierbij een filmpje van ons huis op wielen.

• 01 Juni 2013 - 01:02

Peter:

Lieve familie,
    Een genot om jullie zo te zien. Deze manier van reizen past ook zo bij jullie!!! Ik begrijp, dat de Boezemmolen in de verkoop kan?

• 01 Juni 2013 - 08:44

Marjan:

GEWELDIG! Wat duidelijk allemaal, heb me zo vaak afgevraagd hoe zo'n camper er van binnen uitziet..
    Je bent van alle gemakken voorzien en nooit problemen met zoeken naar hotel, waar het mooi is daar parkeer je! TOP! xxx

• 01 Juni 2013 - 09:16

Johan En Kolina:

Leuk impressie filmpje en om julllie stem weer te horen! Wij beleven onze reis opnieuw en super leuk om te zien hoe jullie deze reis ervaren.
    Wij genieten doordat jullie stralen!
    De Kogginkjes at Home.

• 01 Juni 2013 - 09:28

Marcel:

Nou mannen, hij is verkocht hoor! Jullie kunnen zo de makelaardij in ;-)
    Erg fijn om jullie zo te zien genieten. Ik ga gauw jullie volgende verhaal alweer lezen.
    Wij blijven uiteraard meegenieten. Dag lieve Slotjes!

• 01 Juni 2013 - 09:42

Jan, Carla En Kids:

He lieve mensen, wat een geweldige camper, prachtig, voor herhaling vatbaar hoor zo'n filmpje. Geniet er van. Groetjes. X

• 01 Juni 2013 - 09:52

Rene:

Al weer een week onderweg. De tijd gaat snel. Blijf genieten van dit mooie land.
    Rene.

• 01 Juni 2013 - 18:58

Peter:

Hi Casper ik ga je opgeven voor camping life met Olaf als cameraman, goed gedaan leuk filmpje

• 01 Juni 2013 - 22:57

Cisca:

heel professioneel Cas! zin in een carriereswitch?

• 03 Juni 2013 - 00:15

Maud Fernhout :

Heeee,

vet leuk zo'n filmpje! En allemachtig wat groot zo'n ding, daar kan je wel 3 weken in wonen ja... Anyway ziet er helemaal leuk uit allemaal zo, bij die rivier en lekker zonnetje (hebben wij inmiddels ook hier in Nederland hoor, lekker puh). Hihi, maar dus get to the point: genieten! Veel plezier en ook wij volgen jullie verhalen. :)

Liefs,
    Maud (en de rest van de familie)

• 03 Juni 2013 - 14:34

Imelda :

Wat geweldig. Super die rondleiding door jullie camper, talentvol Casper! Goed te weten dat dit geen armoedig verblijf is. Fantastisch om jullie ook even life te hebben kunnen zien en horen. Met recht een andere wereld. Lieverds geniet en weet ik geniet door dit blog met jullie mee. Dikke knuffel Imelda

• 03 Juni 2013 - 19:09

Nick:

Lekker bezig jongens, geniet!
    x Nick

• 15 Juni 2013 - 22:17

Annette:

Gompie.....wat ziet dat er gaaf uit zeg!supergaaf