Op naar San Francisco - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van Slotjes - WaarBenJij.nu Op naar San Francisco - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van Slotjes - WaarBenJij.nu

Op naar San Francisco

Door: De Slotjes

Blijf op de hoogte en volg

25 Mei 2013 | Verenigde Staten, San Francisco

Vandaag (vrijdag) werden wij in alle vroegte opgehaald door Peter en Mirjam. Eenmaal aangekomen op Schiphol kwamen wij er al snel achter dat onze vlucht 100 minuten vertraging had opgelopen. In plaats van 9:50 gingen wij om 11:30 de lucht in. Vervelend, maar dat gaf ons alle tijd om nog rustig een kopje koffie te drinken onze "chauffeurs". Nadat we de koffers hadden ingecheckt, liepen we naar een koffietentje en zagen we dat de vrienden van Olaf (Raoul, Nick en Sjoerd) ook nog langsgekomen waren om ons een goede reis te wensen. Erg onverwacht en leuk!
Om 11:40 vertrok ons vliegtuig (747-400) en na dik 10 uur vliegen kwamen we om 13:00 lokale tijd aan. Het was een prettige vlucht en werden van alle gemakken voorzien. Helaas zaten we achterin het vliegtuig en we kwamen daardoor er ook als laatste uit... we konden aansluiten in een hele lange rij bij de U.S. Customs (douane). Na 1,5 uur waren we eindelijk aan de beurt en werden we door een norse beambte geholpen. Geen problemen verder en we konden daarna onze koffers ophalen. Daarna eindelijk lekker naar buiten, 18 graden en zon!! Het was toen alleen nog even zoeken naar de shuttlebus die richting het hotel ging. Het heeft allemaal even geduurd (mede door een kleine file onderweg), maar uiteindelijk waren we om 16:15 (01:15 's nachts Nederlandse tijd) eindelijk in het hotel. De (veel te) enthousiaste receptiemedewerker was het tegenovergestelde van de douanebeambte, haha. Daar konden we wel om lachen. We kregen een mooie kamer met z'n 4en en Thea en Paul zijn even gaan rusten. Casper en Olaf zijn even boodschapjes gaan doen en meteen een rondje gaan lopen over de Fisherman's Wharf, dat letterlijk om de hoek ligt. Het is enorm toeristisch, maar daardoor wel erg gezellig met o.a. eettentjes en muzikanten. Er is genoeg te beleven!
Om 19:30 zijn we op zoek gegaan naar een restaurant en zijn we naar The Franciscan Crab Restaurant gegaan. Dat was zeker geen crap, we hebben namelijk genoten van het eten en het uitzicht over de haven en Alcatraz (zie ook de foto's). Nu "op tijd" gaan slapen, want we zijn allemaal erg moe (het is nu 8:20 Nederlandse tijd).
Bedankt voor alle lieve berichtjes! Tot binnenkort!

• 25 Mei 2013 - 08:53

Pierre En Marja:

"Sittin' on the dock of the bay
    Watching the tide roll away"

Laat je meevoeren op Otis Redding in deze prachtige stad!

• 25 Mei 2013 - 09:02

Margaretha:

Fijn dat jullie goede vlucht gehad hebben!! Heel veel plezier met elkaar!!

• 25 Mei 2013 - 09:04

De Stravertjes:

Ziet er gaaf uit jongens. Enjoy!

• 25 Mei 2013 - 10:02

Rene:

Net wakker geworden (inmiddels is het za. Morgen 10.00 uur meteen naar jullie leuke verslag en foto's gekeken. Gelukkig zijn jullie nu gearriveerd in de USA en kan het avontuur beginnen. Maar eerst maar eens uitrusten na zo' n toch wel vermoeiende reis. Heel erg leuk zo'n reisverslag waardoor we steeds op de hoogte blijven.
    Groeten.
    Rene

• 25 Mei 2013 - 11:51

Jan En Carla Mulder:

Wat prachtig, mooi uitzicht in dat restaurant. Mooi dat we mee kunnen kijken. Geniet er van. Ben benieuwd naar het volgende verslag en foto's. xxx Mulders, Kuinre.

• 25 Mei 2013 - 12:07

Marjan:

Lieve alle 4
    Fijn dat de reis zo goed verlopen is en hopelijk hebben jullie weinig last van tijdsverschil.
    Prachtig die foto's met dat uitzicht over Alcatraz. Geniet ervan!
    xxx

• 25 Mei 2013 - 12:39

Draha:

Prachtige fotos,ik ben erg blij,dat ik jullie op deze manier volgen kan.Maar ook in gedachte,ben ik veel bij jullie.Liefs en veel plezier!

• 25 Mei 2013 - 18:41

Han Danielle Elly Bert Joanna En Beate:

Lieve Slotjes

We genieten van jullie reisverslag.
    We blijven jullie volgen
    Lieve groetjes van ons allemaal
    xxxxxxx

• 25 Mei 2013 - 23:04

Eveline:

Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen! Super foto's! Geniet ervan en wij blijven jullie volgen! Dikke knuffel van ons

• 26 Mei 2013 - 01:04

Cisca:

Wow!!!!! Jaloers!!! Geniet ervan!

• 26 Mei 2013 - 10:43

Annette:

Het grote amerikaanse genieten is begonnen, ook ik lees met veel plezier mee. Mocht je nog een minuutje over hebben, Lombard street is het mooiste hortensia kronkelstraatje aldaar.
    Xxxx

• 26 Mei 2013 - 11:04

Kolina En Johan :

Leuk dat jullie zo'n verslag bijhouden. Nu kunnen we meeleven. Het is heel herkenbaar want wij zijn zelf in San Francisco geweest. De norse beambte op de luchthaven werkt er dus nog steeds. De sfeer die jullie van Fishermans Warf beschrijven, is ook hoe wij het beleefd hebben. Leuk ook om de foto's te zien dat ben je echt dicht bij jullie. Geniet van deze reis!

Hartelijke groeten,

Kolina en Johan

• 26 Mei 2013 - 11:49

Nicolette En Paul:

Fijn op plaats van bestemming. Veel plezier en genieten! Liefs Paul en Nicolette.

• 26 Mei 2013 - 13:10

Corri En Ton:

wat goed zeg jullie zijn al vertrokken wat gaaf,geniet van alles en ik blijf jullie volgen.
    dikke knuffels voor allen.